Tukshøjen 16

Velkommen til Tukshøjen 16!

Dejlig villa i Herlev, tæt på BIG centeret og Herlev Station.


ÅBENT HUS 13. MARTS 14.00 - 14.30

http://www.lokalbolig.dk/bolig/villa/herlev/2730/tukshoejen-16/32-004305/79874/billeder

Ekstremt value for money villa.

Drømmer I om en stor bolig med plads til hele familien, så bør I se nærmere på denne dejlige villa i Herlev. Her får I 148 m2 og hertil både kælder og førstesal, der takket være nyere renovering fremstår i boligkvalitet. Samtidig kan I glæde jer over gåafstand til både indkøb, skole og offentlig transport.

I stueplan får I god plads til familiehygge i de tre stuer. Det åbne rumforløb og det velholdte og gennemgående parketgulv binder rummene rigtig godt sammen. Det lyse vinkelkøkken har spiseplads og udgang til et stort vaskerum med god opbevaringsmulighed.

Stueplan byder desuden på to regulære værelser samt et nydeligt flisebadeværelse med hjørnebadekar og varme i gulvet. Gulvvarme finder I ligeledes på gæstetoilettet.

Den store kælder er mellem 2010 og 2015 gennemgribende renoveret og indeholder blandt andet et stort rum med trægulv og loftspots, hvor I kan indrette hjemmebiograf, gildesal eller måske give børnene deres eget legerum.

Her er desuden både køkken og badeværelse - begge med gulvvarme og charmerende blå vægfliser. Der er separat adgang til kælderplan.

Førstesalen er istandsat og isoleret i 2012, og her får I nogle rigtig gode kvadratmeter med masser af anvendelsesmuligheder. Det lyse gulv giver sammen med de frilagte spær en meget behagelig atmosfære.

Til ejendommen hører en dejlig have, hvor børnene kan tumle på græsset, mens I tænder op i grillen på terrassen.

På to minutters gang når I til de mange indkøbsmuligheder og specialbutikker ved BIG, og efter et par minutter mere er I på Herlev Station. Ad villakvarterets rolige veje kommer I let til både vuggestuer, Elverhøjens Skole og Nørre Gymnasium.

Med andre ord får I her en rummelig villa med masser af muligheder og en placering lige ved alle Herlevs mange tilbud.

Quickfacts

148 kvm bolig
3 toiletter
879 kvm grundareal
80 kvm kælder
Bygget i 1968
3 plan
Energimærke D
Villa
Pris:
3.495.000 kr.

Kort


Udvidede oplysninger


Kvadratmeter pris:
23.615 kr.

Gennemsnitligt kvm pris i området:
23.615 kr.

Liggetid:
1784 dage

Kontakt sælger