Tre gode grunde til at bruge Tucasa


Opret Gratis!

Det er helt gratis at bruge tucasa.dk, og så tager det under 2 minutter at oprette din bolig! Er det ikke smart og nemt?

Modtag besøgende!

Så snart du har oprettet din bolig, kan du begynde at modtage besøgende! Når der er en interesseret køber, modtager du automatisk en e-mail!

Spar Salæret!

Hvis du sælger din bolig selv, så sparer du også salæret! Vi skaber trykke og flotte rammer til dig som selv vil sælge!

Dejligt at du ville besøge Tucasa.dk!

Tucasa betyder "Din Bolig" på Spansk - og det er under det koncept vi kører Tucasa. Det er Din Bolig, og du kender den bedst! Derfor er du også den bedste til at sælge dit hjem til nye tilflyttere som kan få de samme gode minder som du har haft!

Med det gode formål for øje, tænkte vi at vi gerne ville hjælpe dig. Derfor har vi lavet et værktøj som er helt gratis at bruge, og som hjælper dig i processen med at sælge dit hus selv. Med et utroligt inuitivt og brugervenligt system har du lynhurtigt en boligside som du nemt kan dele på de sociale medier som for eksempelt Facebook.

Du kan nemt holde styr på antallet af besøgende på din side, som du kan se når du logger ind, og derudover kan du udfylde en masse informationer om din bolig, som hjælper dig med at sælge den.

Vi udvikler hele tiden nye funktioner, så du skal ikke blive overrasket hvis du logger ind en dag, og ser nye funktioner som du kan bruge helt gratis.

Vi håber du bliver glad for vores værktøj, og så ønsker vi dig alt held og lykke med salget!

//Patrick, Ejer

Kontakt os!